Субота, 20 квітня 2024, 16:54
Повна версія сайту
;

5 днів будинок на вулиці Козацькій, 24 без газу

08:17 08.08.2018    Коментарі  
 

5 днів без газу. Будинок на вулиці Козацькій 24 відключили від постачання  минулої п’ятниці. Під час планової перевірки газовики виявили падіння тиску у трубі. Через те, що потрапити до однієї з квартир не вдалося, газ відключили на всьому стояку. У сусідів інша версія причини відключення.  Чому мешканці будинку 5 день залишаються без газу з’ясовувала Дар’я Янушкевич.

5 квартир цього будинку на вулиці Козацькій 24,   5 день залишаються без газу. У п*ятницю газовики перевіряли під*їзд на витік газу і  і зафіксували падіння тиску , а тому відключили мешканцям газопостачання. Люди ж кажуть , залишились без газу через сусіда – боржника який мешкає на 5 поверсі . Чоловік газовикам двері не відчиняє і з людьми не спілкується  24с.

Галина Мельничук 5 день готує їсти на електронній плиті. Газу вдома немає.

За декілька днів на під’їзді  з’явилось  оголошення, що газову систему в будинку перевірятимуть з 10 ранку до 17 вечора – розповідають мешканці будинку. Надвечір газ не повернули.

Газовики  кажуть, запідозрили витік газу. У 43-тій квартирі не змогли перевірити колонку та газову плиту. Господаря або немає вдома, або він не відчиняє двері.

Чоловіка, який мешкає на 5 поверсі, вдень вдома не застати. Сусіди, яких ми опитали, не можуть пригадати, як він виглядає. Аби хоч якось прогодувати родини беруть у знайомих  плити та електрочайники.

Інший варіант — відшукати власника квартири і домовитися аби він допустив газовиків до власного помешкання. Коли мешканцям будинку повернуть газ – невідомо, сказала прес-секретар Наталія Свириденко.  Поки не обстежать квартиру, до якої не має доступу,  повертати газ у  помешкання небезпечно.

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає