Субота, 27 квітня 2024, 08:22
Повна версія сайту
;

Голова Менської райради Олександр Мисник претендує на посаду голови Чернігівської ОДА

08:03 09.08.2018    Коментарі  
 

Голова Менської райради Олександр Мисник претендує на посаду голови Чернігівської облдержадміністрації.

Цю інформацію UA: Чернігів повідомили у секретаріаті Кабміну у відповідь на інформаційний запит.

Декларація Олександра Мисника як кандидата на посаду з’явилася на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції 3 липня цього року. Мисник поки що єдиний кандидат на посаду.

Телефоном Олександр Мисник коментувати ситуацію відмовився, посилаючись на те, що знаходиться за кермом та повернеться завтра. 31 липня після звільнення Валерія Куліча з посади голови облдержадміністрації, Суспільне телефонувало керівнику Менської райради з питанням, чи дійсно він претендує на посаду голови облдержадміністрації. Тоді він відповів нам так.

«Якщо ви дивились декларацію, ви там бачили слова «Чернігівської ОДА»? Це просто декларація, і все. На кандидата. У нас, що мало вакансій в інших областях?».

Олександру Миснику – 46 років. З травня 2014-го він працював головою Менської райдержадміністрації. У листопаді 2015-го був обраний головою Менської райради. Цю ж посаду займає і зараз. В минулому році балотувався на посаду голови Менської міськради за підтримки політичної партії «Наш край». На виборах програв діючому менському міському голові Геннадію Примакову.

Відео UA: Чернігів


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає