Четвер, 28 березня 2024, 21:17
Повна версія сайту
;

У Черінгові судитимуть черкаську вчительку, котра крала товари з «Епіцентру»

09:21 09.08.2018    Коментарі 1  
 

Чернігівською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно мешканки Черкаської області, яка упродовж липня 2018 року вчинила серію крадіжок з приміщення гіпермаркету «Епіцентр К».

Досудовим розслідуванням встановлено, що жінка, яка працює вчителькою загальноосвітньої школи в одному з міст Черкаської області, приїхала погостювати до міста Чернігова.  Починаючи з 13 липня поточного року обвинувачена вчинила три таємні крадіжки, під час вчинення останньої її було спіймано на гарячому. Умисел обвинуваченої був спрямований на викрадення у більшості промислових товарів для побуту (рушники, зубна паста, серветки тощо). Загалом вона викрала майна біль ніж на 2,5 тис. грн. й ще на таку ж суму було попереджені збитки.

Під час досудового розслідування жінка, яка раніше до кримінальної відповідальності не притягувалась, офіційно працює, пояснити свої дії не змогла. Шкоду, спричинену своїми діями, відшкодувала у повному обсязі.

Дії обвинуваченої кваліфіковано за ч. 1 ст. 185, ч. 2 ст. 185, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна; таємному викраденні чужого майна, вчиненому повторно та закінченому замаху на таємне викрадення чужого майна, вчиненому повторно).


Автор: Чернігівська місцева прокуратура
Гість Гість 2018-08-09 10:09:16

Так з якої ж області вчителька? Черкаської чи Чернігівської? Стаття суперечить заголовку, виправте, будь ласка