Четвер, 25 квітня 2024, 07:22
Повна версія сайту
;

Чернігів закупить ще шість нових тролейбусів

08:38 13.08.2018    Коментарі  
 

Комунальне підприємство «Чернігівське тролейбусне управління» оголосило тендер на закупівлю шести нових «рогатиків».

Про це йдеться на сайті електронних закупівель «Прозорро».

Очікувана вартість складає 30 мільйонів гривень. Аукціон розпочнеться 10 жовтня.

Додамо, що за умовами тендерної документації, переможець буде повинен поставити шфсть тролейбусів з 10 листопада по 31 грудня цього року.

Як раніше повідомляв ПіК, у Програмі розвитку електротранспорту у Чернігові передбачена закупівля шести нових тролейбусів за кошти міського бюджету.

У той же час, згідно із додатком до Програми, протягом 2019 року Чернігів планує закупити орієнтовно 40 одиниць  нових низькопідлогових енергоефективних тролейбусів в рамках  міжнародної фінансової угоди з Європейським інвестиційним банком. На це з міського бюджету планують витратити більше 37 мільйонів гривень. У графі інші джерела зазначена ще сума у 186 мільйонів гривень.

Більше 29 мільйонів гривень власних коштів ЧТУ піде на виконання зобов'язань з погашення кредиту, наданого Європейським інвестиційним банком протягом 2019-2022 років та ще 11 мільйонів гривень на виконання зобов'язань з погашення відсотків по кредиту, наданого Європейським інвестиційним банком.

На офіційному сайті тролейбусного управління також зазначається про намір здійснення закупівлі тролейбусів за кошти Європейського інвестиційного банку.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає