П'ятниця, 26 квітня 2024, 05:44
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині упродовж минулих вихідних днів піротехніки знищили 5 вибухонебезпечних предметів

11:53 13.08.2018    Коментарі  
 

Упродовж 11-12 серпня групою піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Чернігівській області знищено у встановленому порядку 5 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

Боєприпаси, що були виявлені на відкритих територіях, зокрема мінометну міну калібром 120 мм біля с. Лошакова Гута Козелецького району, ручну гранату РГД 33 біля с. Красне Чернігівського району, 2 мінометні міни калібром 82 мм біля с. Полісся Городнянського району, мінометну міну калібром 82 мм біля с. Халявин Чернігівського району, вибухотехніки Управління ДСНС України у Чернігівській області вивезли спецавтомобілем у безпечні місця за межами населених пунктів та знищили шляхом підриву.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до громадян з проханням дотримуватись заходів безпеки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів. Не торкайтеся їх, про знахідку слід негайно сповістити рятувальників або правоохоронців за номерами телефонів "101" та "102".


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає