Вівторок, 23 квітня 2024, 15:36
Повна версія сайту
;

У Чернігові місцеві жителі разом з представниками громадських організації перекрили вулицю Глібова

08:27 15.08.2018    Коментарі 1  
 

У Чернігові місцеві жителі разом з представниками  громадських організації «Автодрузі» та «АвтоЄвроСила» перекрили вулицю Глібова. Блокували її протягом години. Вимагали, аби дорогу відремонтували. Щоб об’їхати ямки,  автомобілі  вимушені виїздити на зустрічну смугу, через що виникають аварійні ситуації. Жителі вулиці Глібова присипають вибоїни на дорогах камінням, вимушені огороджувати тротуар. В управлінні ЖКГ міської ради кажуть, цього року на Глібова буде лише ямковий ремонт, бо  наступного  «Водоканал» замінюватиме тут  труби. Подробиці – у сюжеті Діни Вонг.

Жителі вулиці Глібова перекрили дорогу. Ходять туди сюди на пішохідному переході. Великогабаритний транспорт пропускають по одному. Вимагають, аби дорогу відремонтували.

Разом з місцевими жителями тут представники громадських організацій «АвтоЄвроСила» та «Автодрузі». Кажуть, їздити цією дорогою – означає псувати автомобіль. Об’їжджати ямки по зустрічній смузі – порушувати правила дорожнього руху,

Місцеві час від час присипають ямки камінням. Воно з-під коліс відлітає в житлові будинки. Пані Валентина показує пошкоджений фасад.

Біля сусіднього будинку виклали такий кам’яний бар’єр, аби машини не виїздили на тротуар. Капітального ремонту дороги на вулиці Глібова цього  року не буде, кажуть в управлінні ЖКГ.

Місцеві жителі кажуть, якщо дорогу не відремонтують, вони перекриють її знову.

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Активістка 2018-08-15 10:54:52

Шановні жителі вулиці Глібова,спробуйте перекрити вулиці біля міської ради.