П'ятниця, 19 квітня 2024, 10:21
Повна версія сайту
;

Реконструкція очисних посуд в Куликівці має закінчитися в кінці вересня

11:58 15.08.2018    Коментарі  
 

Реконструкція очисних споруд в смт Куликівка має проводитися згідно із затвердженим графіком.

На цьому заступник голови обласної ради акцентував увагу під час вже другої виїзної наради на об’єкт.

Нагадаємо, що на початку місяця до Чернігівської обласної ради звернулись представники Куликівської громади, яких не задовольняють терміни та стан якості виконаних будівельних робіт, що проводить ТОВ «Будспец».

Роботи по реконструкції очисних споруд в смт Куликівка розпочато в 2015 році. На їх виконання з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області протягом 2015-2017 років профінансовано 5134,66 тис. грн. В поточному році з цього ж фонду передбачено виділення ще 1973,4 тис.грн.

 У ході зустрічі з представником замовника було опрацьовано план заходів щодо активізації проведення робіт та визначено графік їх виконання. Контроль за виконанням робіт здійснює замовник, а саме Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації.

Згідно з графіком  завершити будівельно-монтажні роботи планується в кінці вересня поточного року, після чого підрядник одразу повинен приступити до  виконання пуско-налагоджувальних робіт.


Автор: За інформацією радника заступника голови обласної ради Наталії Купрієнко та Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації
Коментарів ще немає