Субота, 27 квітня 2024, 01:04
Повна версія сайту
;

Детальний план території в районі вулиць Староказарменої, Волковича, Кошового та Стрілецької розроблятимуть під конкретного забудовника?

11:26 16.08.2018    Коментарі  
 

У Чернігові розроблятимуть проекту Детального плану території в районі вулиць Староказарменої, Волковича, Олега Кошового та Стрілецької.

Дозвіл на його розробку просить у депутатів міської ради управління архітектури та містобудування.

У проекті рішення зазначається, що фінансове управління має передбачити кошти на розробку плану, але сума не вказана.

Зазначимо, що громадський активіст Олександр Гашпар вважає, що даний детальний план розробляється під конкретного місцевого забудовника.

За його словами, на останньому засідання виконавчого комітету одним з питань, яке розглядалось - надання містобудівних умов і обмежень ТОВ "ЖК Затишний" для будівництва двох багатоповерхових житлових будинків по вул. Олега Кошового, 1 (на території колишнього військового заводу №171).

В наданні містобудівних умов "ЖК Затишний" було відмовлено. Секретар міськради Максим Черненок, котрий також пов'язаний із будівельним бізнесом, зазначив що в даному випадку треба застосовувати інші способи проектування, а саме розробляти детальний план території.

Саме тому, на думку Гашпара, управління розробило і подало проект на сесію.

Додамо, що одним із власників ТОВ "ЖК Затишний" є колишній депутат Чернігівської міської ради та відомий у Чернігові забудовник Юрій Тарасовець.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає