Четвер, 28 березня 2024, 15:06
Повна версія сайту
;

Як зміниться рух громадського транспорту на час ремонту "підземки"

14:57 16.08.2018    Коментарі  
 

Управління транспорту та зв'язку Чернігівської міської ради повідомляє про те, як тимчасово зміниться рух громадського транспорту для об'їзду перекритих ділянок на перехресті проспектів Миру та Перемоги:  

1 етап:  проспект Миру, від перехрестя з проспектом Перемоги в напрямку до Красної площі, перекриватиметься з 18 серпня до 31 серпня включно.

Рух з проспекту Миру на перехресті можна буде здійснювати праворуч та ліворуч. Рух по проспекту Перемоги тільки прямо та у напрямку готелю «Україна».

Рух громадського транспорту буде здійснюватися у звичайному режимі за виключенням міського автобусного маршруту№33, який буде об’їжджати зону перекриття, рухаючись від річкового порту у напрямку зупинки «готель «Україна» по вулицях Преображенська-Гонча-Г.Полуботка-Пятницька-Проспект Перемоги-проспект Миру і далі за встановленим маршрутом.

Схема 1

2 етап: проспект Перемоги, біля готелю "Україна", навпроти будинку за адресою: проспект Перемоги 87, з 1 вересня до 9 вересня  включно. Рух з проспекту Миру (від «Головпоштамту») на перехресті з проспектом Перемоги можна буде здійснювати прямо та праворуч, а від Красної площі – тільки ліворуч. Рух по проспекту Перемоги – тільки праворуч.

Рух громадського транспорту у об’їзд перекритої ділянки вулиці буде здійснюватися наступним чином:

- автобусні маршрути № 2; 5; 18 – будуть відправлятися від зупинки «міська лікарня №1»;

- автобусні маршрути № 1; 7; 15; 25; (від перехрестя проспекту Миру з вулицями Київською та І. Мазепи – по вул. Київській до перехрестя з вул. Мстиславською, потім праворуч до проспекту Перемоги і далі за маршрутом. Не обслуговуватимуться зупинки «Дитячий світ» та «готель «Україна» (біля магазину «Алло»). У зворотному напрямку рух автобусів здійснюється у звичайному порядку;

- автобусні маршрути № 3; 8; 9; 11; 12; 14; 17; 20; 23; 24; 30; 35; 37; 43; рухатимуться  від Центрального ринку на вулицю Кирпоноса, далі по вул. Коцюбинського на вул. Пятницьку, звідти ліворуч на проспект Перемоги і далі по маршруту. У зворотному напрямку рух автобусів здійснюється у звичайному порядку, крім маршрутів №8; 11; 12; 14; 43, які об’їжджатимуть місце проведення робіт по проспекту Миру через перехрестя проспекту Миру з вулицями Київською та І. Мазепи і далі за маршрутом;

Схема 2

3 етап: проспект Миру, проїзд навпроти будинку за адресою: проспект Миру,28 (Головпоштамт), з 10 вересня до 18 вереснявключно. Рух з проспекту Миру від поліклініки №3 на перехресті проспекту Миру з вулицями Київської та Івана Мазепи можна буде здійснювати праворуч та ліворуч. Рух вулицями Київською та Івана Мазепи можна буде здійснювати тільки прямо та у напрямку ТЦ «Мегацентр».

 Рух громадського транспорту у об’їзд перекритої ділянки вулиці буде здійснюватися наступним чином:

- автобусні маршрути № 2; 5; 18 – будуть відправлятися від зупинки «міська лікарня №1»;

- автобусні маршрути № 1; 3; 7; 9; 15; 17; 20; 23; 24; 25; 27; 30; 33; 37; 39; (у напрямку проспекту Перемоги) – по вул. Київській до перехрестя з вул. Мстиславською, потім на проспект Перемоги і далі за маршрутом. Не обслуговуватимуться зупинки «Дитячий світ» та «готель «Україна» (біля магазину «Алло»). У зворотному напрямку – маршрути руху автобусів не зміняться.

Схема 3

Перехрестя проспектів Миру та Перемоги у Чернігові з 18 серпня по 18 вересня перекриватимуть (поетапно окремими ділянками) для того, щоби завершити повну гідроізоляцію над підземним переходом. 


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає