Четвер, 28 березня 2024, 16:48
Повна версія сайту
;

Упродовж минулої доби вогнеборці Чернігівщини ліквідували 6 пожеж

13:03 17.08.2018    Коментарі  
 

Упродовж минулої доби вогнеборці Чернігівщини ліквідували 6 пожеж, що виникли у житловому секторі громадян в Борзнянському, Коропському, Ріпкинському, Козелецькому районах, містах Бахмач і Мена. Нажаль, в результаті дії небезпечних факторів горіння 1 людина загинула.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

17 серпня о 03:40 до Служби порятунку "101" у Ріпкинському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку та господарчої споруди у с. Миси. За викликом на місце події прибуло відділення 6-го Державного пожежно-рятувального посту у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки. На той момент вогнем було повністю охоплено господарчу будівлю та житловий будинок. Рятувальники о 04:40 пожежу локалізували, а о 06:00 остаточно ліквідували. Під час гасіння у приміщенні було виявлено тіло 70-річного господаря помешкання.

Ймовірно, причиною виникнення пожежі послужила необережність чоловіка у поводженні з вогнем. Наразі, причини та обставини трагедії з’ясовуються.

Рятувальники УДСНС України у Чернігівській області вкотре звертають увагу громадян: щоб лихо не прийшло до Вашої оселі, слідкуйте за протипожежним станом електромереж та побутових приладів, дотримуйтеся правил обережного поводження з вогнем.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає