Четвер, 25 квітня 2024, 13:30
Повна версія сайту
;

Атрошенко невдоволений лавками, що стоять у сквері Хмельницького

08:48 20.08.2018    Коментарі  
 

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко попросив підрядників працювати з постачальниками, які гарантують якість.

Про це він наголосив сьогодні, 20 серпня, на ранковій щотижневій нараді з проектантами та підрядниками.

Як негативний приклад, мер навів лавки у сквері Богдана Хмельницького. Адже деревина, з якої їх виготовлено, низької якості і швидко псується. Теж саме стосується будівельних матеріалів: плитки, бордюрів тощо.

Відповідальність – на Управлінні капітального будівництва чи Управлінні житлово-комунального господарства як замовників робіт. Втім підрядники, які напряму замовляють у постачальників будівельні матеріали чи елементи дизайну та облаштування скверів та інших об’єктів міської інфраструктури, мають слідкувати за якістю. 

У випадку проблем з якістю, очевидних фактів застосування невідповідних матеріалів та порушення технологічних циклів будівництва всі порушення мають усуватись за рахунок підрядників.

Під час ремонту доріг та тротуарів: трапляються випадки, коли по завершенню робіт залишаються нестиковки, плитка нещільно прилягає до бордюрів, інші недопрацювання. Це бачать містяни і нарікають на якість робіт. Тож замовникам – особисто проходити і оглядати все, вказувати підрядникам на те, що потрібно доробити.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає