Субота, 20 квітня 2024, 14:10
Повна версія сайту
;

На сьогодні планується початок ремонтних робіт на Снов’янському мосту

10:26 27.08.2018    Коментарі  
 

Сьогодні, 27 серпня, планується початок ремонтних робіт на мосту через річку Снов поблизу с.Снов'янка Чернігівського району на км 19+594 автомобільної дороги Н-27 Чернігів-Мена-Сосниця-Грем’яч. Зона проведення ремонтних робіт буде огороджена. Служба автомобільних доріг у Чернігівській області інформує водіїв про обмеження руху.

Рух автотранспорту (до 18 тонн) даною ділянкою автодороги Н-27 (км 19+594) буде перекинуто на сусідній міст, де влаштовано тимчасовий проїзд. Для організації руху даною ділянкою дороги встановлені два світлофорних об'єкти та відповідні дорожні знаки. Місце тимчасового проїзду облаштоване освітленням для видимості у темну пору доби, встановлюється огородження з блоків ФСБ, об'єднаних тросом.

Для вантажного транспорту вагою понад 18 тонн рух даною ділянкою дороги Н-27 (км 19+594) буде перекрито. Об’їзд  для вантажівок буде здійснюватися по автомобільній дорозі Н-28 Чернігів — Городня — Сеньківка. Далі на 61-му км дороги Н-28 (за містом Городня) звертати направо на автошлях територіального значення Т-25-12 Ріпки - Городня - Сновськ - Корюківка – Семенівка -  КПП «Миколаївка» до 80-го км. Далі праворуч на дорогу територіального значення Т-25-18 КПП "Хрінівка" - Сновськ – Березна до Березни. І далі – виїзд на дорогу Н-27 Чернігів — Мена — Сосниця — Грем’яч.

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області, звертається до водіїв вантажівок: враховуйте дану інформацію, плануючи поїздку.

Про остаточне перекриття мосту та початок ремонтних робіт - дивіться сьогодні у наступних інформаційних повідомленнях. Про завершення та відновлення руху буде повідомлено додатково.


Автор: Прес-служба САД у Чернігівській області
Коментарів ще немає