Субота, 20 квітня 2024, 02:52
Повна версія сайту
;

Жителі двох мікрорайонів Ніжина залишились без громадського транспорту

08:38 28.08.2018    Коментарі  
 

Жителі двох мікрорайонів Ніжина залишились без громадського транспорту. Понад півроку триває конкурс на визначення перевізника на маршрути №11, 12 та 13, які сполучають райони Мигалівка та Кручі із центром міста. На час процедури їх обслуговували підприємства «Пассервіс» та «Омнісбуд-Н».  25 серпня строк дії тимчасових договорів стік, працювати далі перевізники відмовились. Деталі в сюжеті Анастасії Лози.

Це – мікрорайон Мигалівка у Ніжині. Його жителі пересіли на велосипеди та таксі, бо два дні тут не ходить автобус. Перевізник відмовився обслуговувати маршрут, який сполучає цю частину міста із центром. 0103

Сьогодні о 12 ніжинці на знак протесту збирались перекривати дорогу в центрі міста. Обмежилися – попереджувальною акцією.

Райони Мигалівка та Кручі із центром сполучали три маршрути — № 11, 12 та 13. Півроку назад виконавчий комітет розірвав договір із перевізником, що їх обслуговував, через низьку якість послуг та оголосив конкурс, каже заступник Ніжинського міського голови Григорій Олійник.

Григорій Олійник  перший заступник Ніжинського міського голови: «Були укладені договори з місцевим перевізником на період проведення конкурсу на організацію і здійснення перевезень.»

На конкурс не подали жодної заявки. Зараз його проводять вже втретє. 25 серпня строк дії тимчасових договорів завершився. Подовжувати їх відмовились самі перевізники.

За словами Григорія Олійника, сьогодні вранці один з тимчасових перевізників погодився відновити пасажирські перевезення на два тижні.

Григорій Олійник  перший заступник Ніжинського міського голови: «Ми плануємо, що на завтра зранку, якщо діятимуть оці наші попередні домовленості, завтра зранку повинен відновитися рух по даних маршрутах.»

Представник компанії «Пассервіс», до якого додзвонилися журналісти Суспільного, не захотіла коментувати причини відмови обслуговувати маршрут. 

Відео UA: Чернігів


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає