П'ятниця, 29 березня 2024, 01:06
Повна версія сайту
;

В Чернігові відбувся другий Всеукраїнський Бізнес-фест «Разом до успіху»

08:26 03.09.2018    Коментарі  
 

2 вересня в Україні традиційно відзначають День підприємця. Та лише в Чернігові це професійне свято, за ініціативи місцевих бізнесменів, перетворилося у справжній фестиваль, який, до того ж, став уже всеукраїнським.

Поздоровити «винуватців» свята сьогодні на головний майдан міста на Десні - Красну площу - прийшли керівники обласної та Чернігівської міської влади, а разом з ними представники громадськості та гості з інших регіонів нашої держави.

Від імені обласної представницької влади учасників Бізнес-фесту не лише щиро привітав, але і вручив кращим чернігівським бізнесменам відомчі почесні грамоти та подяки перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук.

Звертаючись до присутніх на святі, керівник відзначив, що креативний підхід чернігівських підприємців до відзначення власного професійного свята, виявлений минулого року, нині вже втілився у другий Всеукраїнський Бізнес-фест «Разом до успіху», який з часом набере ще більших обертів.

Керівник також відзначив, що саме, завдяки місцевому бізнесу, який впевнено проявляє себе в економіці області, фестиваль став одним із дієвих кроків на шляху розбудови діалогу між підприємцями, владою та громадою.

За словами промовця, ні для кого не секрет, що підприємливі люди - головна рушійна сила розвитку економіки та соціальної сфери, до якої мають відношення як, безпосередньо, влада, так і громада. Завдяки підприємцям створюються нові робочі місця, зростають надходження до бюджету, запроваджуються інновації у сфері виробництва та послуг, акцентував виступаючий.

Промовець заодно зазначив, що сьогодні перед підприємцями, владою і громадськістю стоїть одне з найголовніших завдань – зміцнити економіку, а разом із тим і відстояти мир на нашій рідній українській землі.

«Будьмо ж упевнені,- наголосив керівник, - що завдяки розвитку підприємництва, зміцніє держава, кожна родина буде заможною, а Україна – процвітаючою...»

З нагоди професійного свята Валентин Мельничук висловив усім підприємцям Чернігівщини щиру вдячність за наполегливу працю та активну громадянську позицію, високий професіоналізм та ініціативність. А заодно побажав подальших успіхів у підприємницькій діяльності на благо і процвітання незалежної України та вручив кращим бізнесовцям Сіверщини почесні відзнаки обласної ради.

Також місцевих підприємців щиро привітали та вручили відомчі відзнаки заступник голови обласної держадміністрації Сергій Сергієнко, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, очільники громадських організацій Чернігова та області.

Після урочистої частини свята його учасники рушили пішою кавалькадою до Центрального міського парку культури та відпочинку, де відбулося відкриття виставки-ярмарку «Бізнес Чернігівщини», а також виступи місцевих митців народної творчості.


Автор: Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради
Коментарів ще немає