Субота, 20 квітня 2024, 19:22
Повна версія сайту
;

Чернігівські рятувальники тричі залучалися до надання допомоги з вивільнення домашніх тварин

11:12 04.09.2018    Коментарі  
 

3 вересня о 20:05 до Служби порятунку "101" у Менському районі звернулися мешканці с. Максаки з проханням надати допомогу у вивільненні корови, що впала у кар'єр неподалік населеного пункту. Для проведення рятувальних робіт залучалося відділення 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС України у Чернігівській області у складі 5 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

Того ж дня о 21:40 у м. Чернігові по вул. Новоукраїнській, 4 на приватному подвір'ї до зливної ями впало порося. На місці події працювали рятувальники аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спецпризначення у складі 3 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки, які спустились до ями та підняли тварину на поверхню.

4 вересня о 8:23 у м. Чернігові до оперативно-координаційного центру У ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення, що по вул. Магістрацькій, 5, за відсутності вдома господарів, у вікні квартири №1 застряг кіт. Для вивільнення тварини залучалося відділення 3-ої Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає