Четвер, 02 травня 2024, 10:35
Повна версія сайту
;

Чому офіс на Золотому березі будується за гроші з бюджету, а не інвестора?

14:54 06.09.2018    Коментарі  
 

У Чернігові провели тендер на будівництво адміністративного приміщення на пляжі Золотий берег. Конкурс виграла компанія «УТБ-Інжиніринг», яка займається ремонтом підземного переходу біля готелю «Україна».Офіс на пляжі коштуватиме платникам податків 239 тисяч гривень.Як відомо, минулого року «Золотий берег» віддали на обслуговування чернігівському бізнесмену Антону Ковтуну. Інвестор обіцяв збудувати там басейн і лазні. Чому пляж досі розбудовує міська рада- дізнавалася наша Альона Макаренко.

Рятувальники пост здали, медпункт закрили. На центральному пляжі Золотий берег у Чернігові купальний сезон офіційно завершився. Та ще в цьому місяці тут планують збудувати адміністративне приміщення.

Так званий пляжний офіс обійдеться міському бюджету в 239 тисяч гривень.

У 2017-му міська рада підписала інвестиційний договір на 20 років з бізнесменом Антоном Ковтуном. Інвестор обіцяв вкласти у «Золотий берег» 120 тисяч доларів. Зокрема, збудувати басейн, лазні та сауну.

Нині ж інвестор виконує частину зобов’язань – слідкує за порядком і збирає орендну плату.

Відповісти на наші запитання Антон Ковтун відмовився.

Чому пляж досі розбудовує міська рада – пояснює Андрій Черненко.

Андрій Черненко, заступник чернігівського міського голови: «На сьогоднішній день є маленька проблема, тому що там, де він хоче будувати те, що ми домовлялися… Я вже дивився, інвестор показував проект цього басейну. Але наразі, щоб йому будувати і вкладати гроші, він має бути впевнений на 100 відсотків, що земля буде належати на якихось умовах офіційних. Але на сьогоднішній день ще виділення землі для інвестора поки нема.»

Ми намагалися отримати коментар керівника КП «Паркування і ринок» Миколи Гоголя, однак він зараз перебуває на лікарняному.

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає