П'ятниця, 19 квітня 2024, 03:04
Повна версія сайту
;

За минулу добу рятувальники двічі залучались для ліквідації наслідків ДТП

09:42 07.09.2018    Коментарі  
 

6 вересня о 19:30 до Служби порятунку «101» у Куликівському  районі надійшло повідомлення про те, що біля райцентру 41-річний водій трактора "Т-40" не впорався з керуванням, в результаті чого транспортний засіб потрапив у кювет.

Рятувальники 8-го Державного пожежно-рятувального підрозділу у складі 3 чоловік особового складу за допомогою автомобіля підвищеної прохідності надали допомогу по вивільненню трактора з кювету. Водій не постраждав.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

Наступного дня, 7 вересня, о 00:45 біля с. Мала Кошелівка Ніжинського району  сталась дорожньо – транспортна пригода за участі автомобіля ВАЗ 21099. В результаті зіткнення транспортного засобу з придорожнім деревом водія та пасажира затисло деформованими конструкціями автівки.

Для проведення невідкладних робіт залучалося відділення 16-ої Державної пожежно - рятувальної частини м. Ніжин. За допомогою спецінструменту надзвичайники деблокували постраждалих та передали медпрацівникам швидкої допомоги. Нажаль, попри всі зусилля лікарів, травми, які отримав 24-річний пасажир автомобіля виявились несумісні з життям і чолові помер у лікарні. 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає