П'ятниця, 19 квітня 2024, 08:16
Повна версія сайту
;

На кордоні затримано неадекватного чоловіка

11:36 11.09.2018    Коментарі  
 

Днями, до пункту пропуску «Сеньківка» прибув на виїзд з України прибув мікроавтобус «Фольксваген». При перевірці прикордонним нарядом у водія та пасажирів документів на право перетину державного кордону, один з пасажирів відштовхнувши прикордонника кинувся в бік державного кордону.

На неодноразові вимоги прикордонного наряду зупинитися чолов’яга не реагував, тому, з метою недопущення порушення державного кордону та припинення протиправних дій, було задіяно групу реагування.

В ході затримання правопорушник чинив фізичний опір прикордонному наряду, нанісши одному з прикордонників тілесні ушкодження.

Аби надати медичну допомогу прикордоннику та вгамувати чолов’ягу, до пункту пропуску викликали швидку допомогу.

Відносно правопорушника складено протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності за статтями 202 «Порушення прикордонного режиму» та 185-10 «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім того, в діях 37-річного жителя Рівненщини вбачаються ознаки злочину передбаченого частиною 2 статті 345 «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу» про що повідомлено працівників Національної поліції, яким в подальшому і передано правопорушника.


Автор: Помічник начальника прикордонного загону - начальник прес-служби підполковник О.В.Дудко
Коментарів ще немає