Четвер, 28 березня 2024, 12:45
Повна версія сайту
;

Курсанти 1-го курсу Академії Державної пенітенціарної служби склали Присягу на вірність Українському народу

15:42 14.09.2018    Коментарі  
 

14 вересня перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук взяв участь в урочистих заходах з нагоди складання Присяги на вірність Українському народу курсантами 1-го курсу Академії Державної пенітенціарної служби, яка відбулася на Пагорбі Слави.

Привітати майбутній пенітенціаріїв також прийшли заступник голови обласної державної адміністрації Наталія Романова, народний депутат України Олександр Кодола, начальник 169-го навчального центру Сухопутних військ України ЗСУ, полковник Віктор Ніколюк, представники управління Міністерства юстиції України, керівники підрозділів Збройних Сил України, силових відомств та інші запрошені.

Ректор Академії Державної пенітенціарної служби Олексій Тогочинський разом із почесними гостями, начальниками факультетів та викладачами заслухали складання Присяги на відданість Українському народові курсантами 1-го курсу, в якій йдеться: «Вступаючи на службу до державної кримінально-виконавчої служби України, клянуся завжди залишатися відданим українському народові, неухильно додержуватися Конституції та законів України, бути чесним, гуманним, сумлінним і дисциплінованим, зберігати державну та іншу охороньовану законом таємницю. Присягаю з високою відповідальністю виконувати свій обов'язок, вимоги статутів і наказів, постійно вдосконалювати професійну майстерність та підвищувати рівень культури, не допускати порушення прав і свобод людини та громадянина, всіляко сприяти зміцненню правопорядку...»

Після церемонії прийняття Присяги присутні вшанували пам'ять загиблих воїнів-визволителів, які не повернулися до рідного дому, віддавши своє життя за нашу славну незалежну Батьківщину. Курсанти-першокурсники поклали квіти до вічного вогню.

Продовжилися урочистості привітанням першокурсників плац-парадом у виконанні курсантів Академії та ансамблю барабанщиць Академії. Командири підрозділів пройшли урочистим маршем.

Цього ж дня відбувся урочистий захід і святковий концерт в обласному філармонійному центрів фестивалів і концертних програм, присвячений 40-й річниці утворення Академії Державної пенітенціарної служби.




Автор: Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради
Коментарів ще немає