П'ятниця, 26 квітня 2024, 20:07
Повна версія сайту
;

Коммайно у Чернігові продаватимуть через «Прозорро. Продажі»

11:49 17.09.2018    Коментарі  
 

Комунальне майно Чернігова, у тому числі і списане, відтепер продаватимуть з використанням електронної торгової системи  «Prozorro.Продажі».

Відповідний проект рішення виноситься на розгляд депутатів Чернігівської міської ради.

Цим рішенням депутати дають дозвіл на приєднання Чернігова до пілотного проекту організації електронних торгів (аукціонів).

Зазначимо, що у жовтні минулого року міська рада підписала декларацію про приєднання до Меморандуму щодо співпраці у побудові в Україні прозорої та ефективної системи реалізації об’єктів державної власності, майна державних підприємств та господарських товариств, у статутному капіталі яких частка державної власності перевищує 50 відсотків, та об’єктів малої приватизації, підписаному 3 березня 2017 року Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та Громадською організацією Трансперенсі Інтернешнл Україна. Тому, продаж списаного майна (металобухту) можливий лише після  прийняття  на умовах пілотного проекту відповідного порядку з використанням електронної торгової системи «Prozorro. Продажі».

Як раніше повідомляв ПіК, за результатами першого кварталу 2018 року Чернігів посів одне з останніх місць у рейтингу щодо прозорості держпродажів, адже приєднався до цієї системи тільки нещодавно. 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає