Субота, 20 квітня 2024, 00:06
Повна версія сайту
;

Чернігівських рятувальників привітали із професійним святом

14:04 17.09.2018    Коментарі  
 

Працівники аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони та інших спеціальних формувань відзначають сьогодні, 17 вересня, своє професійне свято – День рятівника.

Від імені громади міста рятувальників привітав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Він подякував працівникам рятувальних служб за оперативну та своєчасну допомогу містянам у складних ситуаціях. І це доводять події літа цього року, коли саме працівники ДСН першими приходили на допомогу постраждалим домогосподарствам після аномальних злив. Тоді втрат зазнав не тільки приватний сектор, а й комунальні підприємства міста. Втім, незважаючи на обраховану суму збитку (58 млн грн) та підготовлені документи, компенсацію від держави місто не отримало.

Владислав Атрошенко також відзначив високий рівень співпраці підрозділів ДСНС з міською владою, зокрема, в реальній боротьбі з наслідками стихій. Для цього потрібно і далі посилювати матеріальну базу рятувальних служб. Цій меті послужать і потужні мотопомпи, сертифікат на які міський голова передав 1-му Державному пожежно-рятувальному загону Управління ДСНС України у Чернігівській області.

За сумлінну службу в ім’я незалежної України та з нагоди професійного свята – Дня рятівника - Подяка Чернігівського міського голови оголошена:

  • капітану служби цивільного захисту КАРПЕНКО Галині Олександрівні, тимчасово виконуючій обов’язки заступника начальника Чернігівського міського відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області;
  • сержанту служби цивільного захисту ЧМІЛЮ Андрію Олександровичу, пожежному-рятувальнику 1-ої державної пожежно-рятувальної частини (м. Чернігів) 1-го державного пожежно-рятувального загону Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області;
  • рядовому служби цивільного захисту ЧАЛИШЕВУ Микиті Андрійовичу, командиру відділення 1-ої державної пожежно-рятувальної частини  (м. Чернігів) 1-го державного пожежно-рятувального загону Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області. 

Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає