Субота, 20 квітня 2024, 11:27
Повна версія сайту
;

Носівська об’єднана територіальна громада відзначила подвійне свято

15:15 17.09.2018    Коментарі 1  
 

17 вересня перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук привітав носівчан з Днем міста та другою річницею утворення Носівської об'єднаної територіальної громади.

У вітальній адресі голови обласної ради Ігоря Вдовенка жителям громади та гостям було відзначено, що це свято – визначна подія для всіх, кому пощастило народитись і жити у цьому чудовому мальовничому краї зі славною та багатою героїчними подіями та постатями історією.

За словами керівника, у ці святкові дні кожен відчуває себе частиною єдиної міцної родини, спільна мета якої - втілення у життя всіх добрих задумів і починань на благо процвітання нинішніх і прийдешніх поколінь, розквіту рідного краю.

Свій другий День народження Носівська ОТГ зустрічає не лише зі значними здобутками у різних сферах, а й у новому складі, адже цьогоріч ви стали першопрохідцями в доприєднанні територіальних громад на Чернігівщині, - підкреслив перший заступник голови обласної ради.

У цей урочистий день день від імені голови обласної ради, депутатського корпусу і себе особисто Валентин Мельничук побажав стрімкого розвитку і процвітання Носівській громаді, а її жителям - міцного здоров'я, родинного затишку, достатку, щасливої долі і Божого благословення на довгі і мирні літа.

З вітальним словом до жителів громади також звернулися міський голова Володимир Ігнатченко, народні депутати України, депутати обласної ради, голови районної адміністрації та ради Вікторія Вершняк та Анатолій Красносільський, почесні громадяни Носівки, гості з Латвії та інші запрошені.

Урочистості розпочалися парадом зірок громади за участю талановитих носівчан, які, незважаючи на свій юний вік, мають вагомі досягнення.

Ще одна традиція відзначення свята - вшанування найстарших та наймолодших жителів, подружніх пар, найкращих роботодавців тощо. Далі свято вирувало найрізноманітнішими барвами. Кожен учасник міг для себе обрати локацію для відпочинку: хтось у колі друзів святкував за столиками біля річки, хтось влаштував свято для дітей, а хтось – ярмаркував, щоправда більшість поєднували все.

Протягом дня зі сцени лунали виступи місцевих артистів. А вже ввечері носівчан вітали столичні артисти. Свято завершилося дискотекою.


Автор: За інформацією прес-служби Носівської міської ради
Гість Олександр 2018-09-17 16:04:45

15 вересня, не 17-го!