П'ятниця, 19 квітня 2024, 09:32
Повна версія сайту
;

Гуртожиток Бобровицького коледжу економіки та менеджменту – соціально небезпечний об’єкт

09:26 18.09.2018    Коментарі  
 

До такого висновку дійшли члени робочої групи з розгляду питання проживання внутрішньо переміщених осіб у студентському гуртожитку №2 Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О. Майнової, побувавши 17 вересня безпосередньо на місці.

У 2014 році у гуртожиток, який був підготовлений до проведення капітального ремонту, були тимчасово поселені жителі із зони проведення АТО. Пройшло 4 роки і тепер там фактично живе п'ятеро осіб, які відмовляються залишити приміщення. Проте подальше проживання зареєстрованих та незареєстрованих людей нинішнього опалювального сезону неможливе. Гуртожиток потребує капітального ремонту – зокрема, система водопостачання в аварійному стані, система теплопостачання взагалі відсутня. Неодноразові звернення дирекції до вищих інстанцій не дали результатів. Фактично всі проблеми з внутрішньо переміщеними особами покладені на навчальний заклад.

Голова робочої групи, заступник голови обласної ради Арсен Дідур наголосив: вирішувати ситуацію слід негайно, не чекаючи її загострення. Гуртожиток фактично перетворився на соціально небезпечний об'єкт. Студенти не мають змоги почуватися у безпеці на території закладу, адже доступ до приміщення гуртожитку мають антисоціальні та кримінальні елементи.

Члени робочої групи, яка складається з депутатів обласної ради та представників відповідних служб, прийняли рішення звернутися до ГУ ДСНС в області та Держпродспоживслужби з проханням негайно провести позапланову перевірку. Після висновків спеціалістів будуть усі підстави для закриття об'єкту.

Робоча група триматиме дану ситуацію на постійному контролі.


Автор: Радник заступника голови обласної ради Наталія Купрієнко
Коментарів ще немає