Четвер, 25 квітня 2024, 14:45
Повна версія сайту
;

У Атрошенка таки бояться реваншу Давиденка та «Нашого краю»

09:48 19.09.2018    Коментарі  
 

Міська організація БПП та депутати всіх рад Чернігова від БПП висловили своє занепокоєння кандидатурами на посаду голови Чернігівської обласної державної адміністрації.

Про це йдеться у зверненні на ім’я першого заступника Глави Адміністрації Президента  Віталія Ковальчука, яке було затверджене під час загальних зборів партійців.

Так, у зверненні зазначається, що багатьох ЗМІ неодноразово зазначалося, що на посаду голови ОДА буде призначена людина народного депутата Валерія Давиденка, котрий фактично є куратором «Нашого краю» на Чернігівщині.

Також, чернігівські представники БПП висловили своє занепокоєння і кандидатурами на посаду заступника голови ОДА. «Мова про Олександра Соколова (міський голова Чернігова у 2002-2015 роках), Віктора Бистрова (головного фінансиста міста за часів О.Соколова), які асоціюються у чернігівців із занепадом міста, його стагнацією та розкраданням»,- йдеться у зверненні.

Бояться представники БПП і кандидатури Володимира Ткача, колишнього директора «Чернігівобленерго». Його звинувачують у веденні «неоголошеної війни із представниками бізнесу».

Тож, міська організація БПП просить публічно пояснити Віталія Ковальчука наступне:

1)       Чи дійсно Ви вважаєте, що призначення на керівні посади вищезазначених людей з команди одіозного народного депутата Валерія Давиденка та їх сприйняття громадськістю сприятимуть підвищенню іміджу Президента України на Чернігівщині?

2)       Чи дійсно Ви вважаєте, що ці люди здатні якісно організувати роботу виконавчої влади в області напередодні старту передвиборчої кампанії?

Загалом, представники БПП не розуміють, як у Києві бачать подальшу співпрацю БПП та «Нашого краю» (ред.- у разі призначення кандидатури із команди Давиденка) на виборах Президента, зважаючи на системну дискредитацію представників БПП в місті та області з боку команди Валерія Давиденка.

Вочевидь, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, хоч більше і не очолює БПП у Чернігові, але фактично керує міською організацію, боїться програти війну за область опозиції.

Нагадаємо, що раніше Чернігівську ОДА очолював Валерій Куліч. Він є давнім соратником Владислава Атрошенка. Однак, у липні цього року, його було звільнено з посади. Однією з причин свого звільнення він назвав розбіжності у кадрових питаннях з Києвом.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає