П'ятниця, 19 квітня 2024, 16:22
Повна версія сайту
;

У Чернігові готують до ремонту дорогу на вулиці Жабинського

08:30 20.09.2018    Коментарі  
 

У Чернігові готують  до ремонту дорогу на вулиці Жабинського. За словами начальника управління житлово-комунального господарства Ярослава Куца, роботи планують завершити до середини жовтня. Що ремонтуватимуть у першу чергу, дізнавалася Олександра Денисенко.

Це вулиця Жабинського у Чернігові. Дорожники зняли бордюри, розмічають дорогу. Рух транспорту не перекривали.

Іван Божков – водій: «Це було необхідно. І було необхідно вже давно. Хоча б в такий спосіб, щоб машини могли їздити. А то ж ями були в коліно.»

Петро Дуля – водій: «Я тут не часто їжджу, я не місцевий. Але раз проїжджав, так плавав. Давно треба її реконструкцію робити.»

Сергій Стеценко: «Там такі ями були, що можна і колеса було погубити. Так що тільки за.»

Підготовчими роботами займається Шляхо-будівельне управління №14 на замовлення АТП-2528, говорить начальник управління житлово-комунального господарства Ярослав Куц. Подальші роботи проводитиме фірма, яка виграє тендер.

Ярослав Куц – начальник управління ЖКГ міської ради: «Планується встановлення бортового каменю і нижній шар планується укладання асфальту для того, щоб було організовано відведення води. Потім ми плануємо робити корегування проекту, тому що цей проект він від проспекту Перемоги до в’їзду на водоканал. Ми плануємо його відкорегувати і зробити його від ринку до Старобілоуської. В цьому році ми не будемо робити верхній шар, тому що там іде будівництво і питання пов’язане з тим, що все ж таки великовантажна техніка ходить, щоб не пошкодити верхнє покриття.»

Через зміни в проекті точної суми робіт Ярослав Куц не називає.

Ярослав Куц – начальник управління ЖКГ міської ради: «Проект розроблявся в 17-му році. Згідно експертизи 17-го року він коштував 3 мільйонів 300, якщо я не помиляюся. Ми на сьогоднішній день, по-перше, ми перерахували вартість матеріалів і заробітної плати. По-друге, ми будемо корегувати проект для того, щоб Жабинського зробити від ринку до Старобілоуської, тобто всю вулицю Жабинського.» 

Ремонт планують завершити до середини жовтня. Верхній шар асфальту кластимуть наступного року.

Відео UA: Чернігів


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає