Четвер, 28 березня 2024, 15:09
Повна версія сайту
;

У Чернігові онук зачинився в квартирі і не пускав своїх бабусю з дідусем

08:35 20.09.2018    Коментарі  
 

18 вересня на лінію «102» зателефонувала літня жінка та розповіла, що не може потрапити до власної квартири. За словами заявниці, у квартирі має бути її 11-річний онук, але хлопець дверей не відчиняє і зв’язатися з ним телефоном також не можна. За вказаною адресою виїхав екіпаж патрульної поліції.

Прибувши на місце, патрульні з’ясували, що літні чоловік і дружина ходили у справах, онук в цей час залишився вдома.

Повернувшись, подружжя не змогло потрапити до квартири, а також зв’язатися з онуком.

Правоохоронці спробували відімкнути двері, але їм це також не вдалося. З великою вірогідністю вони були замкнені зсередини, бо ззовні не можливо було вставити ключ у замкову щілину. Обійшовши будинок, патрульні дійшли висновку, що без сторонньої допомоги потрапити до квартири на третьому поверсі не можливо, тому звернулися до рятувальників.

На місце прибув пожежний розрахунок і за допомогою автодрабини рятувальники через балкон піднялися до квартири. Виявилося, що дитина весь цей час перебувала всередині, з нею все гаразд, вона просто міцно спала і не чула, що відбувається ззовні. Коли хлопчик сам відчинив двері, бабуся від хвилювання ледь не втратила свідомість і патрульним з рятувальниками довелося надавати їй допомогу.

На щастя, все обійшлося і ніхто не постраждав.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає