Субота, 20 квітня 2024, 05:37
Повна версія сайту
;

Комунальники готуються до Дня міста

10:09 20.09.2018    Коментарі  
 

Головний інженер КП «Зеленбуд» Василь Кошельник розповідає, що саме перед Днем міста об’єктом першочергової уваги для комунальників є реконструйована Алея Героїв, урочисте відкриття якої відбудеться вже 21 вересня.

«Не буду розповідати, що саме побачать чернігівці та гості нашого міста, нехай це буде для всіх сюрпризом! – продовжує Василь Кошельник. – Ми зараз закінчуємо впорядковувати цю територію, але я вже зараз хвилююся, що 22-го і 23-го вересня хтось почне викопувати рослини, там посаджені. На жаль, це величезна проблема. Кілька днів тому вкрали лавку в сквері Богдана Хмельницького! Люди не бояться того, що поруч міський відділок поліції. Викопують квіти біля Єкатерининського храму, приміщення ОДА. Це жах!»

До дня міста робітники КП «Зеленбуд» закінчують благоустрій вулиці Гетьмана Полуботка (від Красної площі до вул. Пушкіна вже зробили зелену роздільну смугу). По вул. Шевченка від будівлі облдержадміністрації прибирають будівельне сміття, в зелені квадрати навколо дерев завозять поживний грунт. Дуже багато роботи зараз і в сквері Богдана Хмельницького: підстригають газони, досаджують квіти. На головному в’їзді в місто зі сторони Києва вже облаштували пішохідну зону, розбили гарний газон. З часом там буде красиво, варто завітати й переконатися на власні очі.

Найближчим часом закінчаться будівельні роботи на центральному перехресті в місті (пр. Миру та пр. Перемоги), тож до благоустрою «вузького бульвару» долучаються комунальники. В мікрорайоні «П’ять кутів» зроблено нову розв’язку для транспорту, відповідно - з’явилися нові площі для озеленення (це буде одна клумба в формі кола). Всі мають виглядати охайними і доглянутими! Кропітка робота триває також по проспекту Миру, де в сквері біля «Мегацетру» до Дня міста відкриється оновлений фонтан, а також по вул. Рокосовського (завозиться новий грунт, замість роздільного металевого паркану будуть встановлені бетонні вази з квітами). Отже, працівники КП «Зеленбуд» наводять порядок на об’єктах, що зараз вводяться в експлуатацію.

 


Автор: Прес-служба КП «Зеленбуд»
Коментарів ще немає