П'ятниця, 19 квітня 2024, 19:38
Повна версія сайту
;

Поліція вилучила з незаконного обігу саморобний пістолет, вибухову речовину та макову солому

15:39 20.09.2018    Коментарі  
 

В ході операції «Зброя та вибухівка» правоохоронці Срібнянського відділення поліції  виявили та вилучили у місцевого мешканця саморобний пістолет, порох та сигнально-димову гранату.

В рамках операції «Зброя та вибухівка» співробітники поліції отримали інформацію, що житель одного з сіл Срібнянського району незаконно зберігає у себе зброю, боєприпаси та вибухівку.

У ході проведення санкціонованого обшуку у господарстві жителя Срібнянщини поліцейські виявили та вилучили саморобний пістолет, порох, сигнально-димову гранату, 150 грамів макової соломи та марихуану.

Вилучене направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру в Чернігівській області.

Інформація про події внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), яка передбачає покарання до п’яти років позбавлення волі та частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) карається обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає