Четвер, 18 квітня 2024, 21:00
Повна версія сайту
;

Суд над міським головою Мени Примаковим не відбувся: у суді не було світла

08:22 21.09.2018    Коментарі  
 

Вчора в Апеляційному суді області мали розглядати справу міського голови Мени Геннадія Примакова та депутата Менської міськради Валерія Гайдукевича.

Нагадаємо, 5 травня суд першої інстанції визнав їх винними в одержанні хабара та призначив покарання - 5 років позбавлення волі з компенсацією майна. Обвинувачені свою вину заперечують, і подали апеляцію. 

Нині апеляційний розгляд справи вдруге перенесли. Причина – в суді вимкнули світло. Суддя Апеляційного суду Чернігівської області Валерій Заболотний вдруге переносить справу менян - міського голови Геннадія Примакова та депутата Валерія Гайдукевича. Минулого разу, 24 липня, засідання не відбулося через відпустку одного з суддів.

Роботи планові аварійні і про них суд попереджали завчасно, каже прес-секретар «Чернігівобленерго» Анна Юдіна.

Нагадаємо, 14 липня 2016 року міського голову міста Мена Геннадія Примакова й депутата Менської міськради Валерія Гайдукевича затримали співробітники Служби безпеки України під час отримання 1000 доларів. Гроші, за версією слідства, їм дав один із підприємців за сприяння у наданні в оренду 1 гектара землі. 5 травня Менський районний суд призначив покарання – 5 років позбавлення волі із конфіскацією майна. Обвинувачені звернулися до апеляційного суду. Сьогодні Геннадій Примаков та Валерій Гайдукевич говорити з журналістами не забажали. Їх адвокат Олексій Кінебас розповів, з рішенням суду першої інстанції його підзахисні не погоджуються.

Попередньо апеляційний розгляд справи перенесли на 8 листопада.

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає