Четвер, 25 квітня 2024, 01:24
Повна версія сайту
;

Поблизу Шестовицького мосту йде ремонт дороги

08:31 24.09.2018    Коментарі  
 

На автомобільній трасі міжнародного значення М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі тривають ремонтні роботи. Нове дорожнє покриття влаштовується на об’їзній Чернігова біля Шестовицького мосту.

Адреса ділянки - 137+ 000 — км 139 + 000 (лівий проїзд). Дорога І категорії. План по введенню в експлуатацію – 2 км. Площа ремонтованої ділянки – 17 тисяч кв.м.

Підрядна організація ТОВ «САТ Україна» відновлює дорожнє покриття за технологією гарячого ресайклінгу – це такий процес заміни асфальтового покриття автомобільних доріг шляхом зняття, термомеханічної переробки та перестелення дорожнього покриття із додаванням додаткових коригувальних сумішей для відновлення його властивостей. Особливістю методу  є те, що весь процес відновлення (зняття, переробки та укладання асфальту) здійснюється за один робочий прохід. Комбайн поперед себе знімає пошкоджене покриття старе, а за собою залишає нове асфальтове покриття.

Також тривають роботи з поточного середнього ремонту на ділянці км 130 + 000 — км 136 + 150 по правому проїзду (перед цим же мостом). План по введенню в експлуатацію – 3 км. Площа ремонтованої ділянки – 26 тисяч кв.м. Нове покриття влаштовується також за технологією гарячого ресайклінгу.

Нагадаємо, цьогоріч в межах Чернігівської області на трасі М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі ремонтується покриття на 12 ділянках сумарною протяжністю 43 км.



Автор: Прес-служба САД у Чернігівській області
Коментарів ще немає