Четвер, 18 квітня 2024, 06:52
Повна версія сайту
;

На День міста в Чернігові урочисто відкрили оновлену Алею героїв

08:46 24.09.2018    Коментарі  
 

На День міста – 21 вересня - у Чернігові урочисто відкрили оновлену Алею героїв. Це відбулося в присутності великої кількості чернігівців, які прийшли помилуватися оновленим сквером, а також гостей нашого міста.

Надзвичайним виконанням вразив зведений хор із понад 300 учасників творчих колективів і шкіл естетичного виховання міста. У супроводі військового духового оркестру вони виконали музичний твір, текст якого був спеціально написаний до цієї події.

Міський голова, чернігівці та гості міста пройшли оновленою алеєю, на якій вже працюють музичні фонтани, виступають творчі колективии, прогулюються містяни.

Як відомо, роботи з реконструкції Алеї героїв розпочалися ще у 2017 році, а основна частина стартувала влітку цього року. Будівельниками укладено більше 10 тис. метрів квадратних клінкерного каменю, у тому числі - виконане мощення українським орнаментом. На бруківці є позначення напрямків тактильною плиткою. Встановлено ліхтарі, які зовнішнім виглядом копіюють ті, що на Валу. Встановлено нові лави. Оновлено квітники і газони, влаштований електрополив. З'явились додаткові "хвилясті" доріжки.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає