П'ятниця, 26 квітня 2024, 17:03
Повна версія сайту
;

У Козельці пройшов традиційний Соборний ярмарок

10:43 24.09.2018    Коментарі  
 

23 вересня в смт Козелець пройшов традиційний Соборний ярмарок, присвячений Дню селища. Незважаючи на похмуру погоду, ця подія зібрала багато поціновувачів пісні, танцю та продукції місцевих товаровиробників.

З вітальним словом до присутніх звернулися заступник голови обласної ради Арсен Дідур, голова Козелецької селищної ради Олена Дмитренко та інші.

Арсен Дідур від імені депутатського корпусу обласної ради побажав Козелецькій громаді миру, благополуччя, процвітання та подпльших успіхів.

Цьогоріч на святі сумувати не довелося нікому, адже програму підготували напрочуд цікаву та насичену.

Після урочистого відкриття на гостей свята чекали конкурси на кращу садибу та «Картопля – королева полів», шоу безпілотників, показові виступи кінологів, безкоштовна лотерея, майстер-класи «Територія творчості», виставки «Козелецькі меридіани туристичної феєрії» та «Відомі невідомі козельчани», естрадно-розважальна програма, спортивні змагання з волейболу на кубок Соборного ярмарку та звісно ж, жвава ярмаркова торгівля.

Наймолодших учасників свята безкоштовно катали на конях, а ще вони мали змогу досхочу побавитися на різноманітних атракціонах та пострибати на батуті.


Автор: Радник заступника голови обласної ради Наталія Купрієнко
Коментарів ще немає