Четвер, 25 квітня 2024, 20:06
Повна версія сайту
;

У Ніжинському районі під час пожежі загинув 41-річний чоловік

16:15 24.09.2018    Коментарі  
 

24-го вересня о 04:11 до Служби порятунку "101" у м. Ніжині  надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Індустріальній.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

Оперативно за викликом на місце події прибуло три відділення вогнеборців 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На момент їх прибуття в оселі спостерігалося щільне задимлення та горіння. Одягнувши апарати захисту органів дихання та зору, вогнеборці одразу приступили до гасіння. Спільними оперативними діями пожежу о 04:39 було локалізовано, а о 06:58 остаточно ліквідовано. В ході гасіння у веранді будівлі рятувальники виявили без ознак життя тіло 41-річного сина господарки помешкання.

Причиною пожежі послужила необережність загиблого при палінні. Скоріш за все  чоловік залишив недопалок, від якого почали тліти домашні речі та згодом зайнялися.  Вогнем знищено домашні речі та майно, пошкоджено перекриття на площі 2 м.кв.

До гасіння пожежі  залучалось 7 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Управління ДСНС України у Чернігівській області застерігає: будьте уважними та обережними у поводжені з вогнем. В жодному разі не допускайте паління у помешканнях.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає