П'ятниця, 29 березня 2024, 02:17
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині у відділенні пошти поліцейські затримали чоловіка з наркотиками

12:40 27.09.2018    Коментарі  
 

На Прилуччині поліція затримала чоловіка з кримінальною посилкою. Відвідувач намагався відправити поштою паперові згортки подрібненої речовини рослин коноплі.

Мешканець Прилуцького району намагався відправити поштою до іншого міста посилку, куди він серед іншого поклав і наркотики.

Отримавши оперативну інформацію про правопорушника, працівники Прилуцького відділу поліції прибули на пошту для перевірки. За кілька хвилин відвідувач намагався відправити посилку, вміст якої зацікавив поліцейських, тож вони попросили показати вміст згортків.

Всередині правоохоронці виявили рослинну речовину, схожу на коноплю. Вилучене направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Особа чоловіка встановлена, ним виявився мешканець Прилуцького району. В діях останнього вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбачені статтею 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає максимальне покарання у  вигляді позбавлення волі на строк аж до трьох років.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає