П'ятниця, 26 квітня 2024, 19:32
Повна версія сайту
;

Підземний перехід на Шерстянці цьогоріч повністю не відремонтують через брак коштів

14:56 01.10.2018    Коментарі 1  
 

Підземний перехід у мікрорайоні Шерстянка в Чернігові цьогоріч повністю не відремонтують, бо не вистачає грошей. За словами начальника управління житлово-комунального господарства Ярослава Куца, загальна вартість реконструкції – понад 7 з половиною мільйонів гривень. На цей рік в міському бюджеті знайшли третину потрібних грошей – 2 з половиною мільйони. Що ремонтуватимуть в першу чергу, дізнавалась Анастасія Лоза.

Розбиті сходи, обшарпані стіни та напівтемрява. Так виглядає підземний перехід на Шерстянці. Це єдина дорога, яка сполучає спальний район з центром міста.

17 липня на щотижневій розширеній нараді чернігівський міський голова Владислав Атрошенко обіцяв, що ремонтувати перехід почнуть в цьому році. За інформацією сайту відкритих державних закупівель «Прозорро», реконструкція коштуватиме міському бюджету 7 мільйонів 667 тисяч гривень.

Ярослав Куц начальник управління житлово-комунального господарства міськради: «Цей проект передбачає підхід до самого переходу, облаштування сходів, освітлення, відкачка води і зробити підйомник стаціонарний для людей з обмеженими можливостями.»

Тендер виграла компанія «МЖК-сервіс», директор якої – депутат міської ради Ігор Желдак. Ми намагалися зв’язатися з підрядником. Він від коментарів відмовився, бо досі не підписав договір з конкретними строками та планами робіт. За словами начальниками управління житлово-комунального господарства Ярослава Куца, все – через недостатнє фінансування.

Ярослав Куц начальник управління житлово-комунального господарства міськради: «Справа в тому, що фінансування в повному обсязі немає. Зараз ми розглядаємо питання, що саме будемо робити, щоб розпочати і якусь певну кількість робіт виконати саме в цьому році. Я думаю, що в першу чергу – це буде мощення плиткою від вул. Мазепи до самого переходу. І, можливо, почнуться якісь підготовчі роботи. – А скільки у цьому році закладено коштів? 2,5 мільйони коштів.»

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість володимир 2018-10-02 13:45:59

ну звичайно не вистачить. А за що дворик міськради облаштувати? а за які гроші пляж камінням засипати?