П'ятниця, 19 квітня 2024, 12:47
Повна версія сайту
;

Введення в експлуатацію дитячого садка на Масанах у Чернігові відкладають до літа наступного року

08:15 03.10.2018    Коментарі  
 

Введення в експлуатацію дитячого садка на Масанах у Чернігові відкладають до літа наступного року. Дату змінили через нестачу фінансування, розповів начальник Управління капітального будівництва міськради Вячеслав Почеп. Подробиці дізнавалась Наталія Гоман.

Це будівельний майданчик на Масанах, приміщення дитячого садка готове для внутрішніх робіт.

Запланована вартість робіт виросла втричі. Коли дитячий садочок почали будувати у 2016-му році, це коштувало 35 мільйонів гривень. Управління капітального будівництва витрати перерахувало, і вартість робіт виросла до 119-ти мільйонів.

9-го жовтня оголосять відкриті торги для компаній-підрядників. З «УТБ-Інжиніринг» угоду розірвали через нестачу фінансування. До початку тендеру компанія продовжує роботи на об’єкті.

Коли запрацює дитячий садок – точно не відомо.

Нині ж у Новозаводському районному суді Чернігова продовжується розгляд справи про розтрату грошей під час будівництва дитячого садка на Масанах. Вже вивчили сьомий та восьмий томи справи, на наступному засіданні заслухають свідків.

Підозрюваних двоє: екс-начальник управління капітального будівництва Анатолій Дзядзсько та керівник підприємства «Укрспецбуд АВ» - першого підрядника, який будував дитсадок у 2016 році. Їм інкримінують розтрату майже 900 тисяч гривень з міського бюджету. Обидва керівники свою вину заперечують.

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає