П'ятниця, 19 квітня 2024, 03:43
Повна версія сайту
;

У Борзнянському районі під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували 77-річну жінку

15:09 04.10.2018    Коментарі  
 

4 жовтня о 07:36 до Служби порятунку «101» у Борзнянському районі  надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с. Носелівка, що за 25 кілометрів від райцентру.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

За викликом на місце події прибуло відділення 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини та вогнеборці пожежної команди с. Високе. Спільними діями о 08:10 пожежу локалізовано, а о 08:17 остаточно ліквідовано. Під час гасіння пожежі надзвичайники врятували 77-річну господарку оселі. Як з`ясувалось, жінка повернулась до помешкання за документами, проте надихавшись небезпечними продуктами горіння, знепритомніла. Жінку вивели з небезпечної зони на свіже повітря, на щастя вона не постраждала.

Причиною пожежі послужило порушення правил експлуатації електричного водонагрівача. Вогнем пошкоджено перекриття будинку на площі  0,6 м. кв. та речі домашнього вжитку.

У зв`язку з цим, рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області застерігають громадян: будьте обережні у поводжені з вогнем, дотримуйтесь правил пожежної безпеки при експлуатації електричних приладів.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає