Субота, 20 квітня 2024, 18:37
Повна версія сайту
;

«Самопоміч» співпрацюватиме з «ДемАльянсом»

11:49 09.10.2018    Коментарі  
 

Політичні партії ДемАльянс та «Об’єднання «Самопоміч» прийняли рішення укласти Угоду про політичний союз та спільно боротись за перемогу на президентських, парламентських та місцевих виборах.

Про це повідомляється на офіційній сторінці «Самопомочі» у Фейсбуці.

«Наступного року в Україні пройдуть президентські та парламентські вибори. Країна стоїть перед загрозою реваншу. Корупція та тотальна неефективність влади не просто забирає шанс на європейське майбутнє для України, вона підриває основи нашої безпеки та незалежності вже сьогодні»,- йдеться у повідомленні.

Як відомо, очільницею «Самопомочі» у Чернігові є Олеся Тимошик. Керівником міського осередку «ДемАльянсу» є Максим Богомаз.

Нагадаємо, що у Чернігівській міській раді фракція «ДемАльянсу» складається з двох депутатів: Віктор Тарасов та Ярослав Ковтун. Сергій Кирієнко, який раніше був членом цієї фракції, нещодавно був виключений з фракції та партії. Окрім того, його планують позбавити і депутатського мандату.

До фракції «Самопомочі» у міській раді входить чотири депутати: Віктор Іванченко, Володимир Зуб, Олександр Тимошенко та Сергій Римаренко. Андрій Заїка був виключений зі складу фракції. 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає