Четвер, 25 квітня 2024, 17:49
Повна версія сайту
;

Вартість реконструкції міського парку культури і відпочинку сягатиме більше 26 мільйонів гривень

14:55 10.10.2018    Коментарі  
 

Хороша новина для прихильників здорового способу життя та активних видів спорту. У Чернігові має з’явитися нова, сучасна спортивна зона. 

Як може виглядати така зона в міському парку, обговорювали керівники міста, представники профільних управлінь та спортсмени. Передпроектна пропозиція для ділянки від вулиці Перша Кордівка до містків включає скейт парк, зони кросфіту та воркауту, скай парк, дитячий майданчик, душ, вбиральні. Вартість робіт: 26 мільйонів 760 тисяч гривень.

Владислав Атрошенко запропонував перш ніж монтувати спортивну зону, необхідно розробити зонування усього парку від вулиці Шевченка до «Золотого берега», аби врахувати усі нюанси місцевості і потреби відвідувачів. Звернутися він пропонує до проектантів, що займалися парком Горького у Харкові і мають подібний досвід.

Загальний проект дозволить врахувати людський потік, виходячи з кількості населення міста, зони для стоянок, робочі приміщення і т.д. Спортивна зона міському парку необхідна не лише для спортсменів, а й для молоді старшого шкільного віку.

Крім того, майданчики для молоді від 12 до 18 років повинні з’явитися по всьому місту.

При розробці проектів будуть орієнтуватися на бажання спортсменів, які саме елементи і в якій кількості вони хотіли б бачити.

Спортивна громадськість міста запрошує до обговорення майданчиків карку культури та відпочинку. Владислав Атрошенко висловив побажання, аби проект підготували до березня, аби в травні вже можна було розпочати роботи.

Сюжет телеканалу «Дитинець»



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає