Субота, 27 квітня 2024, 00:33
Повна версія сайту
;

В Управлінні ЖКГ знову обшуки. Тепер через фонтан навпроти Мегацентру

11:02 11.10.2018    Коментарі  
 
фото сайту Челайн

В Управлінні ЖКГ Чернігівської міської ради знову проводять обшуки.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав громадський активіст Олександр Гашпар.

Правоохоронці розслідують кримінальне провадження в якому посадових осіб управління підозрюють в заволодінні грошовими коштами, які в 2016 році були виділені на будівництво світломузичного фонтану навпроти Мегацентру.

Суд ухвалив рішення надати дозвіл слідчим вилучити всі необхідні документи по цій справі.

Як відомо, фонтан навпроти Мегацентру у Чернігові цього літа не пропрацював і дня. У квітні навколо водограю з’явився паркан. Ремонтні роботи тривали більше чотирьох місяців. За цей час знайшли пориви у шести трубах.

Фонтан збудували на місці старого. У 2016 році на його реконструкцію витратили майже 4 мільйони гривень. Ще 1,5 мільйони коштував ремонт прилеглої до нього території. За словами Ярослава Куца, начальника управління ЖКГ Чернігівської міськради,  пориви виникли через те, що стара бетонна основа не витримала навантаження: « Бетон трохи просів, на зовсім незначну висоту у 5 мм. Але за рахунок того, що труба в бетоні, всередині. Тобто була зроблена помилка, треба було б там зробити трубу як кожух, і всередину вкласти вже трубопровід. Це була помилка при проектуванні.»

Додаткових коштів на ремонт фонтану не виділяли. Роботи виконує підрядник, що обслуговує фонтан.

Нагадаємо, що це вже не перший обшук в Управлінні ЖКГ. Попередні перевірки  стосувалися двох епізодів: зупинок та ШБУ-14.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає