П'ятниця, 29 березня 2024, 07:24
Повна версія сайту
;

У Чернігові затримали крадія кабелю

15:26 11.10.2018    Коментарі  
 

Під час спроби чергової крадіжки телекомунікаційного кабелю на вулиці Попудренка в Чернігові оперативники кримінальної поліції затримали двох спритників із спецінструментом.

Безробітні парубки, які мешкають на Коропщині, вирішили заробити швидкі гроші, тим самим позбавивши 1500 абонентів телефонного зв’язку.

Озброївшись спеціальними інструментами, зухвальці крали кабель у Чернігівській, Київський та Сумській областях. Зрештою їх затримала поліція Чернігова «на гарячому».

Зловмисники затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщені до ізолятора тимчасового тримання. Також вилучено знаряддя злочину та автомобіль, на якому вони пересувалися.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) — карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає