Четвер, 28 березня 2024, 21:15
Повна версія сайту
;

Головою Молодіжної ради при Атрошенку обрали студентку Аліну Сіру

08:26 12.10.2018    Коментарі 1  
 

Молодіжна рада при Чернігівському міському голові провела своє чергове засідання вчора, 11 жовтня. На попередньому засіданні обрано голову ради, секретаря та заступника. Головою ради стала студентка ЧНТУ Аліна Сіра.

Один із перших кроків ради - налагодити комунікацію з молоддю міста через соціальні мережі. Додатково на початку своєї роботи Молодіжна рада організує анкетування для об'єктивного вивчення потреб, проблем і побажань молодих людей Чернігова. До розповсюдження анкет планують залучити не тільки медіа, а й студентські та учнівські ради навчальних закладів, волонтерів.

Члени Молодіжної ради висловили свої пропозиції щодо сфер, у яких вони могли б докласти своїх зусиль, щоби зробити Чернігів містом дружнім до молоді. Запропоновані освітній, екологічний, туристичний, спортивний напрямки. Очікується, що в процесі роботи та, зокрема, після широкого анкетування цей перелік розшириться.

Управління молоді та спорту міської ради принагідно запропонувало членам зібрання разом з іншими студентами навчальних закладів подавати заявки на конкурс молодіжних проектів, який триває зараз. Адже у результаті можна отримати фінанси на їх втілення.

Нагадаємо, Молодіжна рада створена за ініціативою Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка. Вона є постійно діючим консультативно-дорадчим органом з питань реалізації молодіжної політики в місті Чернігові. Безпосередня мета її діяльності – сприяти взаємодії органів місцевого самоврядування та молоді міста, забезпечувати участь молоді у прийнятті рішень щодо реалізації молодіжної політики.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Гість троль 2018-10-12 10:36:00

А.Серая у кого то юношеские фантазии взяли верх.