Четвер, 28 березня 2024, 20:36
Повна версія сайту
;

Без гарячої води залишаються багатоповерхівки в різних мікрорайонах Чернігова

08:33 12.10.2018    Коментарі  
 

Без гарячої води залишаються багатоповерхівки в різних мікрорайонах Чернігова. Всі – не вперше цього року і цієї осені. Теплопостачальники різні – «Облтеплокомуненерго» та Чернігівська ТЕЦ. Про причини та коли мешканцям цих будинків чекати на повернення гарячої води – далі в сюжеті.

У цьому мікрорайоні Чернігова без гарячої води залишились 12 будинків – на вулицях Доценка та Пухова. Не вперше в цьому році – влітку «на профілактику» на два тижні її відключав теплопостачальник «Облтеплокомуненерго», з яким підписаний договір. З 19 вересня  — через аварійні роботи, які проводила Чернігівська ТЕЦ. Тепер – втретє.

Віктор Геращенко, голлова правління ПАТ «Облтеплокомуненрго»: «Ми влітку беремо теплову енергію в Чернігівській ТЕЦ, а вони там робили по інвестпрограмі планову заміну тепломережі, але коли ми підключили, склалась аварійна ситуація – 12 будинків без гарячої води. Я думаю до суботи, 13 ми все зробимо. На жаль з кожним роком зношуються мережі все більше.»

Аварійні роботи «Облтеплокомуненерго» проводить і на Мстиславській у Чернігові. Влітку тут поклали новий асфальт. Частину тепер довелось зняти – під ним після укладання  просіли плити над тепломережею. Гарячу воду для проведення ремонту відключали на день.

Валерій Соловей, начальник  дільниці  «Облтеплокомуненерго»: «Плити провалились. Поклали асфальт і плити провалились. Завтра асфальт повинні покласти. Вода вже є.»

Без гарячої води  — 14-поверхівки на проспекті Перемоги. Цієї осені – вдруге. Тут теплопостачальник – Чернігівська ТЕЦ.

Галина Хропата, мешканка будинку на пр. Перемоги, 73: «По 7 жовтня не було води. В квартирах дуже холодно. Бутилку набрать не можна, гріємось із чайника, і умиваємось із чайника – одну часть вуха миєш, тоді другу. А зараз знов роблять ремонт, воду виключили. Сьогодні зранку. Вони попереджали – там ремонт, розкопки. Шось вони там варять.»

Ремонтують – навпроти. На офіційному сайті ТЕЦ вказано – роботи на тепломагістралі аварійні, на два дні – 11 та 12 жовтня.

Відео UА:Чернігів


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає