Субота, 20 квітня 2024, 01:43
Повна версія сайту
;

Конкурс «Битва міст» для підприємців-експортерів

12:44 16.10.2018    Коментарі  
 

Офіс з просування експорту при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України проводить конкурс «Битва міст» на визначення двох українських міст для участі в національних безкоштовних освітніх програмах для підприємців, експортерів «ExportRevolutionUkraine» та «CreativeExportUkraine». Про це повідомляє Департамент економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації.

Міста-переможці матимуть змогу приєднатись до реалізації національних навчальних програм, метою яких є підвищення конкурентоздатності українського бізнесу на міжнародній арені, підтримка місцевих виробників у виході на нові ринки. 

Навчання відбуватиметься в он-лайн форматі через освітню платформу і у форматі живих семінарів один раз на місяць з провідними міжнародними експертами та розглядом конкретних кейсів компаній-учасниць.

Програми апробовані на європейських компаніях, адаптовані до українського середовища та розраховані на два рівні підготовки START(для підприємців) та PRO(експортерів). За результатами Програм буде розроблений експортний план підприємства, опрацьовані проблемні питання експортної діяльності з менторами програми, сформовано цілісне бачення зовнішньоекономічної діяльності. Більш детальна інформація за посиланням https://epo.org.ua/education/.

Реєстрація для участі в освітніх програмах триватиме до 17 жовтня 2018 року за напрямами:

- ExportRevolutionUkraine: Start– для підприємців, які бажають почати експортувати – https://goo.gl/forms/TP5g9Czp4CQMbpgD3;

- Export Revolution Ukraine: PRO – для досвідчених експортерів –https://goo.gl/forms/6xY1ETmBOoH6ahLx1;

- CreativeExportUkraine: START– для підприємців - представників креативних галузей промисловості, які планують створити національний та міжнародний бренд для власного продукту https://goo.gl/forms/Mbq4LwFnJ1hV7d762;

- CreativeExportUkraine: PRO– для експортерів – представників креативних індустрій https://goo.gl/forms/Q8rG5m6narGeexzo1.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає