П'ятниця, 19 квітня 2024, 08:25
Повна версія сайту
;

На погоджувальній раді обговорили проект порядку денного 35-ї сесії Чернігівської міської ради

08:24 17.10.2018    Коментарі  
 

Вчора, 16 жовтня, погоджувальна рада затвердила перелік питань порядку денного, що вносяться на розгляд тридцять п’ятої сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання, яка відбудеться 26 жовтня.

Загалом на розгляд депутатів міської ради пропонується 28 питань, підготовлених структурними підрозділами міської ради. Зокрема, депутатам пропонуються проекти низки міських програм: щодо компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян в міському електро- та автомобільному транспорті загального користуваннякомпенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян на залізничному транспорті приміського сполученнясприяння забезпечення новим житлом мешканців непридатного для проживання та застарілого житлового фонду міста Чернігова.

Розглядатимуться також зміни до ряду міських програм:  «Молодь міста Чернігова», щодо розвитку туризму та промоції міста Чернігова та підтримки народжуваності, (остання уточнює категорії заявників, а також збільшує термін подання заяв – до 1 року).

Депутатам також пропонується проект рішення щодо створення комунального підприємства «Ветеринарно-стерилізаційний центр «Крок до тварин» Чернігівської міської ради. Наразі Пункт тимчасової перетримки тварин, де працюють волонтери, фінансується коштами міського бюджету через управління ЖКГ міської ради. За зразок пропонується досвід інших міст щодо створення комунального підприємства.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко звернувся до депутатів з проханням опрацювати усі питання порядку денного у фракціях та на комісіях.

Пленарне засідання 35-ї сесії міської ради 7-го скликання відбудеться 26 жовтня о 9-й годині в залі засідань міської ради (м. Чернігів, вул. Магістратська, 7). З відповідними проектами рішень можна ознайомитися на офіційному веб-порталі міської ради в розділі "Проекти рішень міської ради".


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає