П'ятниця, 19 квітня 2024, 09:34
Повна версія сайту
;

Упродовж минулої доби на Чернігівщині зафіксовано 10 пожеж

09:53 17.10.2018    Коментарі  
 

Упродовж минулої доби підрозділи Управління ДСНС України у Чернігівській області ліквідували 10 пожеж у природних екологічних системах Ічнянського, Сновського, Чернігівського та Новгород -Сіверського районів. Загальна площа пройдена вогнем склала понад 32 га.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області. 

Слід зазначити, що з початку квітня на Чернігівщині через людську недбалість, а також внаслідок випалювання сміття й минулорічних залишків сухої рослинності виникло 760 пожежі в екологічних системах, вогнем пройдена територія понад 1000 га, ще 68 пожеж зареєстровано в житловому секторі громадян. Нажаль, 1 людина загинула.

У зв’язку з цим, рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області вкотре звертаються до громадян з проханням дотримуватися правил пожежної безпеки та проявляти обережність у поводженні з вогнем в приватному житловому секторі, а також при перебуванні у лісових масивах, на відкритих територіях та біля торфовищ. Крім того, наголошуємо, що відповідно до статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, самовільне випалювання сухої рослинності або її залишків передбачає покарання у вигляді штрафу.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає