Четвер, 28 березня 2024, 23:15
Повна версія сайту
;

Водна поліція Чернігівщини на водоймі в Сосницькому районі затримала браконьєра

13:05 17.10.2018    Коментарі  
 

Водна поліція спільно зі співробітниками рибоохоронного патруля викрили 57-річного жителя Сосниці, якій в заборонений спосіб наловив риби на 25 тисяч гривень.

З ранку 16 жовтня поліцейські водної поліції спільно з рибоохоронним патрулем затримали на водоймі в Сосницькому районі  57-річного жителя смт. Сосниця, який порожевими та зяберними сітками незаконно виловлював рибу. Правопорушник пересувався на автомобілі «ВАЗ 2101».

На місці події у браконьєра виявлені та вилучені човен, 19 сіток та свіжовиловлена риба: десяток щук, більше сотні плітки, майже два десятка білизни, карась, окунь, синець, плоскирка загальною вагою майже 30 кілограмів.

Сума збитків, завданих рибним багатствам держави, сягає майже 25 тисяч гривень.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 249 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом, якщо воно заподіяло істотну шкоду) - карається штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає