Субота, 27 квітня 2024, 04:28
Повна версія сайту
;

Судитимуть чернігівця, який зарубав батька та тяжко травмував матір

16:57 30.10.2018    Коментарі  
 

Після завершення Слідчим управлінням ГУНП в Чернігівській області досудового розслідування чернігівцю було оголошено про підозру в умисному вбивстві батька та закінченому замаху на умисне вбивство матері, скоєне в ході сімейного конфлікту. Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом направлені до суду.

Як уже повідомлялося, 13 липня до поліції надійшло повідомлення, що в одній з багатоповерхівок Чернігова відбувається сімейна сварка. На місце події негайно виїхав наряд поліції, який виявив у помешканні тіло чоловіка та тяжко поранену жінку.

Поліцейські викликали карету екстреної медичної допомоги, яка доставила жінку з травмами голови до лікарні. На місце події також прибули слідчо-оперативні групи Чернігівського міського відділу поліції та Головного управління Нацполіції, керівництво та колеги з прокуратури. 

В квартирі знаходився син потерпілих, який після розмови з поліцейськими дав попередню інформацію, що в ході конфлікту зарубав свого батька та спричинив тяжкі тілесні ушкодження матері.

Після огляду місця злочину криміналісти разом із слідчими колегами з прокуратури в присутності понятих вилучили речові докази та ймовірні знаряддя злочину. Судмедексперт оглянув тіло вбитого й констатував у чоловіка множинні рубані рани голови та інші ушкодження, від яких настала смерть.

В рамках кримінального провадження слідчим були призначені різноманітні судово-медичні дослідження та експертизи. Опитані мешканці будинку, свідки та очевидці кримінального правопорушення.

Після завершення Слідчим управлінням ГУНП досудового розслідування під процесуальним керівництвом прокуратури на підставі беззаперечних доказів у справі чоловікові було оголошено про підозру в умисному вбивстві батька та в закінченому замаху на умисне вбивство матері.

29 жовтня матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом відносно чернігівця були направлені до суду.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає