Субота, 20 квітня 2024, 03:59
Повна версія сайту
;

Розпочали допит свідків у справі дівчини, яку підозрюють у вбивстві рідного дядька та його дружини

08:50 01.11.2018    Коментарі  
 

Допит свідків розпочали у справі 22-річної дівчини, яку підозрюють у вбивстві рідного дядька та його дружини. Сталося це у Чернігові в квітні цього року. Справу розглядає Деснянський районний суд. Сьогодні мали допитати чотирьох свідків, та на засідання з’явився один.

Людмила Аркадьєва – сусідка вбитого подружжя: «З чотирьох свідків, які мали б з’явитися на судове засідання, до Деснянського районного суду Чернігова прийшла вона. Жінка пригадує ту ніч, коли вбили її сусідів. Каже: чула шум з їхньої квартири, на який одразу не звернула уваги.»

Людмила Аркадьєва – свідок: «Далі взагалі гуркіт почався. Я знову подивилася, це було вже десь 02:40. Шум і падіння. І начебто на людину щось обрушилося і вона намагається вилізти звідти. І кличе так: «Мамо, мамо, мамо». Тричі, по-моєму. Тричі або двічі, вже зараз точно не скажу.»

Подвійне вбивство сталося в ніч на 27 квітня цього року. В багатоповерхівці на вулиці Мезенцева знайшли закривавлене тіло чоловіка. Його дружина лежала в квартирі мертва. Племінницю загиблого, яку подружжя виховувало останніх 10 років, з порізами на руках забрали до другої міської лікарні, де прооперували. Саме її підозрюють у вбивстві. Дівчина своєї провини не визнає.

Обвинувачена: «Не визнаю в жодній мірі. – Чи бажаєте давати показання? – Після дослідження всіх доказів.»

На цьому засіданні Людмила Аркадьєва розповідає: почувши шум, вона відчинила вхідні двері. Біля них побачила два тіла – сусіда та його племінниці.

Людмила Аркадьєва – свідок: «Сніжана лежала вздовж моїх дверей, а далі лежав Боря. У них ноги не торкалися. Ось це припустимо ноги були Борині, він горілиць лежав, а Сніжана обличчям вниз лежала.»

Олексій Маслак – прокурор прокуратури області: «Чи бачили ви щось поруч із Сніжаною або з тілом Бориса? Якісь предмети. – Біля Сніжани, паралельно порогу, лежав ніж. – Він лежав чи був у неї в руках? – Ні, лежав.»

Викликавши поліцію, жінка виявила, що дівчини біля порогу немає. За кілька хвилин крізь вічко вона побачила, яка та зайшла до квартири.

Людмила Аркадьєва – свідок: «Вона заходить, її прямо кидає з боку в бік. Вона так неврівноважено йде. Вона зайшла в квартиру, напевно, кроки два зробила. Видно було, що вона приходить до тями або не розуміє, що відбувається. І вона спочатку вправо озирнулася подивилася, потім, як робот, повернулася вліво і пішла далі в квартиру. І я чую, тут буквально два-три кроки, як я до кімнати зайшла, чуємо вона зі стогоном «Ой, ой, ой» і пішла вниз.»

Через те, що на засідання з’явився один свідок, колегія суддів вирішує перенести розгляд справи.

Юрій Кулініч – суддя Деснянського районного суду Чернігова: «Судове засідання відкладається на 8 листопада на десяту годину. Судове засідання оголошується закритим.»

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає