П'ятниця, 29 березня 2024, 17:36
Повна версія сайту
;

Патрульні виявили водія, який перевозив наркотики

13:23 02.11.2018    Коментарі  
 

31 жовтня близько одинадцятої вечора на вулиці Рокоссовського один з екіпажів патрульної поліції звернув увагу на автомобіль ВАЗ-2105. У правоохоронців була інформація, що за кермом авто саме з цим номерним знаком може перебувати особа, яка позбавлена права керування транспортними засобами, а також яка неодноразово керувала авто в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння.

На сусідній вулиці патрульні наздогнали ВАЗ та подали водієві сигнал зупинитися, що той і зробив. З’ясувалося, що за кермом зупиненого авто дійсно перебуває саме та особа, якій суд заборонив керувати транспортними засобами на 10 років.

Під час спілкування з поліцейськими водій помітно нервував та намагався якнайшвидше завершити розмову. На запитання, чи немає у нього при собі заборонених предметів або речовин, він відповів, що ні. Проте поведінка чоловіка здавалася підозрілою. Тому, керуючись статтею 34 Закону України «Про Національну поліцію», патрульні вирішили провести поверхневу перевірку, як громадянина так і транспортного засобу. 

Під час огляду правоохоронці виявили 15 поліетиленових пакетиків з білою порошкоподібною речовиною. На місце викликали слідчо-оперативну групу. Згодом автомобіль доправили на арештмайданчик.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає